Få gavekort til Cityforeningen med Kjavis.dk

6
877

Kjavis.dk giver 20 gavekort á 200 kr. til Cityforeningen til nye 1 års abonnenter – læs mere om hvordan i artiklen her. Grafik: Frydenlunds Grafik

Velkommen tilbage i Cityforeningens butikker med Kjavis.dk, der fejrer genåbningen med gavekort til nye abonnenter. Tegn 1 års-abonnement og få et gavekort til Kerteminde Cityforening på 200 kr. oveni hatten og lad os kickstarte handlen sammen!

Du kan stadig få et gavekort på 200 kr. til at handle for i Cityforeningens mange medlemsbutikker. Alt du skal gøre er at tegne 1 års abonnement på Kjavis.dk – vi udlodder 20 gavekort af 200 kr. og det er først til mølle!
(Det hele under forudsætning af, at du ikke har haft abonnement de seneste 6 måneder).

Men hvis du er en af vores faste og trofaste abonnenter skal du da ikke snydes. Derfor giver vi dig ekstra tre måneders abonnement hvis det er dig, som henviser en af de 20 nye års-abonnenter, der modtager gavekortet. På denne måde har det aldrig været billigere at være abonnent på Kjavis.dk! Ved køb af 1 års abonnement til en værdi af 510 kr. får du et gavekort på 200 kr. – herved kan du læse med i et helt år for kun 310 kr. svarende til knap 25,50 kr. om måneden. Det’ sgu’ da billigt makker!

På opfordring fra vores trofaste læsere finder vi i slutningen af marts måned en månedens læser – så hold dig klar, for måske bliver det dig vi overrasker med en buket blomster!