ANNONCER i Kjerteminde Avis

ANNONCER I Kjerteminde Avis

Bannerannoncer der kan skabe meromsætning i din forretning

Formater og priser. Spørg  gerne, hvis du ønsker mere information om mulighederne eller ønsker længere perioder, årsaftaler m.m.

Kontakt

Lucien Artell

E-mail: annoncer@kjavis.dk

Mobil: 31 24 26 90

Prisliste - Annoncering på nettet

Gældende annoncepriser fra 1. april 2020

TOP ANNONCE

Bredde 930 px
Højde 180 px

14 dage …….. 2640 kr.
1 måned ……. 3040 kr.
3 måneder…. 6240 kr.
6 måneder.. 10720 kr.
1 år …………. 18800 kr.

NYHEDSBREV

Du har også mulighed for at få din annonce på vores nyhedsbrev som udkommer 1 gang om dagen.

SIDE ANNONCE

Bredde 300 px
Højde 250 px

14 dage …….. 1840 kr.
1 måned ……. 2240 kr.
3 måneder…. 4480 kr.
6 måneder…. 7680 kr.
1 år …………. 14240 kr.

Nyhedsbrev annoncer

Bredde 600 px
Højde 120 px

BUND ANNONCE

Bredde 930 px
Højde 180 px

14 dage …….. 1680 kr.
1 måned ……. 2080 kr.
3 måneder…. 4320 kr.
6 måneder…. 7520 kr.
1 år …………. 14080 kr.

14 dage …….. 2640 kr.
1 måned ……. 3040 kr.
3 måneder…. 6240 kr.
6 måneder.. 10720 kr.
1 år …………. 18800 kr.

Aftalevilkår

for annoncering på www.kjavis.dk

Det er en betingelse for indrykning af annonce på www.kjavis.dk, at disse almindelige vilkår og betingelser for brug af kjavis.dk er accepteret.
Kjerteminde Avis ApS CVR 61400214, formidler salg af annoncer på hjemmesiden www.kjavis.dk.

Kjerteminde Avis kan ikke gøres ansvarlig for de produkter eller tjenester, som annoncer indeholder. Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af de produkter eller tjenester, der handles af de virksomheder der annoncerer på kjavis.dk. Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for at beskrivelser af produkter eller tjenesteydelser er korrekte. Kjerteminde Avis er kun formidler mellem køber og sælger. Der skal derfor rettes henvendelse til den egentlige sælger af produktet, hvis der forekommer en klage eller man vil fortryde sit køb af det annoncerede produkt.

Når en annonce indrykkes på kjavis.dk bliver de afgivne oplysninger til annoncesælger fortroligt opbevaret til annoncens udløb. Når en annonce indrykkes på kjavis.dk er annoncør først endeligt forpligtet når annoncen er godkendt. Kjerteminde Avis videregiver ikke oplysninger til tredjemand. Firmaer og privatpersoner, som annoncerer, har mulighed for, inden annoncens udløb, at få oplysninger omkring visninger og klik på indrykket annonce. Det er kundens eget ansvar at rette henvendelse herom. Når annoncen er online, har leveringen fundet sted. Tjenesteydelsen har dermed fundet sted og kan ikke tilbageleveres. Dette betyder, at når annoncen går online kan dette ikke fortrydes. Man har dog mulighed for at ændre på annoncens udseende.

Når der først er annonceret én gang på Kjerteminde Avis gives der samtidig accept til, at Kjerteminde Avis kan sende e-mails vedr. prisændringer, services og tilbud af annoncer. Disse e-mails er kun tiltænkt som ekstra service til kunden.

Priser for annoncering findes på www.kjavis.dk, men der er også mulighed for at kontakte annoncesælger. Sælger vil vejlede med hensyn til pris og placering af annonce. Den prisliste, der var i kraft og offentliggjort ved fremsættelse af tilbud er gældende overfor kunden. Tjenester og priser, der ikke er med i Kjerteminde Avis’ prisliste, er underlagt særskilte aftaler mellem Kjerteminde Avis og kunden. Alle priser er ekskl. moms. Kjerteminde Avis er ikke forpligtet til at oplyse kunden om prisændringer. Det er kundens egen forpligtelse at holde sig ajour med prisændringer. Ændringer vil være tilgængelige på kjavis.dk.

Når der annonceres, skal oplysninger om annoncens layout mm. være annoncesælger i hænde således at sælger og kunde har mulighed for at kommunikere omkring opsætning, hvorved kundens ønsker bliver opfyldt i det, det er grafiker, som er ansvarlig for produktion af annoncen. Kunden skal være opmærksom på ferie og weekender og være ude i så god tid, at annoncen kan komme på til annoncørs ønskede tidspunkt. Det er kundens egen forpligtigelse, at sørge for dette og Kjerteminde Avis er ikke ansvarlig for forsinket annoncering.

Betaling for annoncer sker ved indbetaling af det fulde beløb. Dog har annoncør mulighed for ved annoncering over 6 måneder at få opdelt regningen. Dette kan kun ske ved forudgående aftale med annoncesælger.

Ved manglende betaling af udstedt faktura har Kjerteminde Avis ret til, hvis betaling ikke er sket inden 14. dage efter udsendelse af 1. rykker, at stoppe udgivelse af annoncen. Dette fritager ikke annoncøren fra at betale. Genindrykning vil finde sted efter sket betaling for resterende periode.

Kjerteminde Avis har i force majeure tilfælde, herunder hvis udgivelse ikke kan ske, ret og pligt til at tilbagebetale forholdsmæssigt for den periode, hvor udgivelse ikke finder sted. Betaling for sket annoncering refunderes ikke.