Ulovligt gaderæs i Langeskov igen – ingen ringede til politiet.

0
3000

Masser af mennesker samlet til ulovligt gaderæs i Langeskov lørdag aften. Foto: Privatfoto

Industrikvarteret i Langeskov har i årevis været hjemsted for ulovligt gaderæs. Selvom der nu er opsat vejbump på Mariesmindesvej, samles gaderæsere fra nær og fjern fortsat i Langeskovs industrikvarter. Senest lørdag aften hvor op mod 100 biler var samlet der. Det bemærkelsesværdige består denne gang i, Politiet ikke fik en eneste anmeldelse om det.

Lørdag aften ved 22-tiden var Industrikvarteret omkring Mariesmindesvej i Langeskov fyldt med potente biler. Det er der ikke noget nyt i, sådan har det været i årevis. Lokationen tæt på motorvejen med spottere placeret ved alle afkørsler og indfaldsveje, der hurtigt kan melde til arrangørerne, når politiet kommer, har været flittigt benyttet til gaderæs længe.

Det, der adskiller lørdag aften fra alle de andre gange, er, der for første gang længe, ikke er indløbet en eneste anmeldelse om arrangementet til Fyns Politi. KJ Avis har været i kontakt med vagthavende hos Fyns Politi, der bekræfter, der ikke er har været en eneste henvendelse om arrangementet.

KJ Avis kan imidlertid dokumentere, der endnu engang var masser af biler samlet for at køre ræs i Industrikvarteret i Langeskov lørdag aften. Både fotos og video fra deltagere og iagttagere ved arrangementet er sendt til KJ Avis.

En af disciplinerne er det såkaldte ”drifting”, der går ud på at få bilen til at skride rundt tæt på publikum, som det kan ses i videoen. Det farlige ved denne disciplin er imidlertid, der skal en meget lille fejl til at få bilen ud af kurs og dermed ramme tilskuerne.

KJ Avis har ikke modtaget informationer om, hvorvidt der skulle være sket ulykker i forbindelse med arrangementet lørdag aften.