Tømrervirksomhed med speciale i hovedentrepriser

0
855

Størstedelen af D.R. Tømrermester Aps’ kunder findes i lokalområdet:  – Vi renoverer alt, og det kan være lige fra at støbe nye gulve til totalrenoveringer, hvor kunden ønsker et helt nyt udtryk på sit hus.

Hos D.R. Tømrermester ApS ved Daniel Rasmussen i Rynkeby er renoveringer af huse en stor del af arbejdsporteføljen, og samtidig en af virksomhedens kernekompetencer.
(Annoncørbetalt indhold)

 – Vi går meget op i, hvordan det skal se ud hos kunden, og det, kunden beder os om. Mange gange laver vi det, som vi selv kunne have tænkt os det skulle være hjemme hos os selv, hvis ikke kunden har helt specifikke krav. Det er vores udgangspunkt.

Daniel Rasmussen har mere end 20 års erfaring indenfor branchen, og for fem år siden valgte han at blive selvstændig. I dag er der i alt otte ansatte, hvoraf syv er svende med en bred erfaring inden for tømrerfaget – den sidste er en lærling under oplæring.

Trofaste samarbejdspartnere
D.R. Tømrermester ApS er specialiseret i hovedentrepriser, hvor Daniel Rasmussen selv står for projektet og hyrer betroede håndværkere ind, som står for kvalitet og godt håndværk. Som hovedentreprenør ved han præcis hvornår de forskellige håndværkere skal tilkaldes, da erfaringen med entrepriser er stor. Og netop opgaven med at stå for hele planlægningen holder han meget af:

– Jeg elsker at se det færdige resultat, efter man har lavet projektet helt fra bunden og set det komme til live. Fordelen ved at indkalde os til en totalrenovering, forklarer Daniel Rasmussen, er at kunden ikke selv behøver at tænke på noget i forhold til at organisere håndværkerne – det sørger vi helt og holdent for. Det er også sådan man bedst overholder deadlines for en totalrenovering, og en fordel, når en familie står og skal flytte ind igen.

D.R. Tømrermester ApS klarer selvfølgelig alt tømrerarbejdet.
– Tømreren er jo gerne den, der befinder sig på byggepladsen hele tiden, og derfor er det praktisk, at det er os, der hyres ind som tovholdere, siger Daniel Rasmussen.

Under en totalrenovering er det altid faste samarbejdspartnere indenfor de forskellige håndværksfag D.R. Tømrermester ApS kalder ind:

– På denne måde sikrer vi, at kvaliteten altid er i top. Vi kender vores samarbejdspartnere rigtig godt, og vi kan stå inde for det arbejde, der udføres. Vi har et godt hold med både smede, malere og murere.

Detaljen er vigtig
Når det kommer til detaljen, så er intet for småt eller for besværligt for D.R. Tømrermester ApS:

– Vi går meget op i, hvordan det skal se ud hos kunden, og det, kunden beder os om. Mange gange laver vi det, som vi selv kunne have tænkt os det skulle være hjemme hos os selv, hvis ikke kunden har helt specifikke krav. Det er vores udgangspunkt, og det har virket fint i de fem år, jeg har været selvstændig tømrer, fortæller Daniel Rasmussen, der også gerne råder kunderne til gode beslutninger:
– Det ved jeg, mine kunder sætter pris på.

D.R. Tømrermester ApS har svende ansat, som er rigtig dygtige til snedkerarbejde. I Rynkeby, hvor virksomheden holder til, har man eget værksted, hvori snedkeropgaverne udføres. På stedet findes også lager til de forskellige arbejdsremedier som skruer, søm, fugemasse mm. sådan at man hurtigt kan komme i gang med opgaverne, der tages ind og udføres fra dag til dag.

Kunder på hele Fyn
D.R. Tømrermester ApS har kunder over hele Fyn, men de fleste opgaver finder man hos både private og erhverv i lokalområdet. Opgaverne spænder bredt:

– Vi har store opgaver, hvor vi passer forskellige fabrikker, og hvor vi står for alt vedligeholdelse, ligesom vi lige nu er i gang med at lave skydelåger hos en kunde i et walk in-closet, fortæller Daniel Rasmussen. Ligeså er man ved at bygge nyt hus, et stort kombineret værksted/garage og i en af Fyns store byer er det en hovedrenovering af en butik.

D.R. Tømrermester ApS er medlem hos Dansk Byg Garanti og en løbende uddannelse af mandskabet gør, at man i virksomheden altid er up to date med certificeringer indenfor tømrerfaget. Ligeså er man socialt engageret, og ved også at gøre brug af lærlinge sørger man for, at virksomheden er med til at uddanne næste generation af dygtige håndværkere.

D.R. Tømrermester ApS v/Daniel Rasmussen
Kornsgyden 71
5350 Rynkeby
dr-toemrermester.dk