Nyt liv på vej til Restaurant Sejlklubben

3
1290

Foto: Arkiv

Lokale entreprenører sikrer nyt liv langs Marinaen, når de i 2022 genåbner Restaurant Sejlklubben i nye klæder.

Nyt navn, nyt koncept, nye folk. Restaurant Sejlklubben er tilsyneladende på vej ind i en ny æra, sammen med Jesper Schmitz, Anders Bachmann, Jesper Bergholdt og Martin Rasmussen. Det meddelte de fire i en pressemeddelelse sent tirsdag aften.


De fire har per 1. oktober 2021 erhvervet sig ejendommen på Marinaen, som hidtil har huset Restaurant Sejlklubben. Hen over vinteren er planen at
gennemføre en del forbedringer på bygningen, således den står klar til foråret 2022, hvor man har en ambition om at skabe Kertemindes hyggeligste Øl-og Vinbar på stedet, meddeler de fire entreprenører.

 

Den nye ejerkreds har et ønske om at skabe mere liv på havnen og Marinaen, til fordel for lokale samt turister, i flotte og hyggelige omgivelser, med masser af god og positiv stemning, på en af byens bedste lokationer, meddeles det.


Der er i den nye ejerkreds bred enighed om, at dette nye tiltag er hårdt tiltrængt for Kerteminde – og at det vil være til gavn for alle. – Vi kan ikke, i vores by, være bekendt at byde de sejlende gæster velkommen til en, som i dag, helt nedlukket havn og Marina, meddeler de, og fortsætter:

 

 – Vi vil skabe liv. Det skal være her man mødes til en kold øl, et godt glas vin, bobler, eller måske blot en lækker kop kaffe, imens man nyder den fantastiske udsigt over Storebælt.