Massage, velvære og nu også permanent make-up

0
408

Her ses Pia Hansen i aktion med en af de nytillærte teknikker. Foto: Privat

Hos Massage og Velvære i Langeskov, giver Pia Hansen dit ansigt et løft med sin nytillærte teknik.

Uddannelsen til mikropigmentist er taget hos Dermatek i Vejle. Foto: Privat

Pia Hansen driver sin forretning i Langeskov på 21. år, med et godt kundegrundlag fra hele Fyn og fra Jylland: – Folk kører gerne efter mine behandlinger, fortæller hun. – Har folk gode oplevelser oplever jeg, at de fortæller det til andre, som så skaber nye kunder. Gør man et godt stykke arbejde, ja, så rygtes det.

Pia Hansen er oprindeligt fra Ullerslev, men har boet i Langeskov siden 1982. Om sin virksomhed fortæller hun: – For mange år siden fik jeg muligheden for at tage en uddannelse som massør, dette på baggrund af, at jeg selv har haft meget gavn og velvære ud af at gå til massør.

Siden blev det faste arbejde skiftet ud med egen virksomhed, med et ønske om at skabe livskvalitet for andre.

Permanent make-up er en investering
Pia Hansen har selv, gennem mange år, fået permanent make-up behandlinger hos Clinique Vizago i Kerteminde. Men nu har ejer, Josefine Hassel-Pflugh, rykket teltpløkkerne op, og er flyttet til Frankrig: – Hun har, hver gang jeg var hos hende, opfordret mig til at videreuddanne mig i faget selv, men jeg ville jo ikke være hendes konkurrent, da jeg godt kunne lide at komme hos hende.

Om permanent make-up’en skal det også siges, at det ikke er nær så hårdt et arbejde at udføre som massagen, og altså også en investering for fremtiden, så da Pia Hansen erfarede, at hun ikke længere ville blive en konkurrent, besluttede hun sig for at tage uddannelsen:

– Jeg har også været ramt af Corona, og var helt lukket ned i fem uger, og det kan da mærkes på pengepungen. Da jeg åbnede op igen, eksploderede vi jo ikke ligefrem i kunder. Så med denne nye service, har jeg et ekstra kort på hånden, og som selvstændig er man nødt til at tænke kreativt.

Livskvalitet i fokus
Når det kommer til permanent make-up’en, mener Pia Hansen sagtens, at man kan lægge det ind under livskvalitet, som hendes virksomhed har fokus på: – Mange kvinder går rundt med enten ulige øjenbryn, for lidt øjenbryn, eller ønsker måske at skabe kant på deres  ansigt, for at styrke deres eget selvværd. Og selvværd er lig med livskvalitet.

Derfor tog Pia Hansen i foråret en uddannelse i permanent make-up hos Dermatek i Vejle, som er de bedste i Danmark: – Jeg håber at kunne blive ligeså god som Josefine, fortæller hun. – Jeg har i mellemtiden knoklet på med modeller i hjemmet, men nu er jeg endelig færdig, og kan komme rigtigt i gang.

Det er øjenbryn, eyeliner og læber som der arbejdes med. – Det hedder 3D bryn, og de tatoveres på. Læber kan tegnes op, og jeg laver permanent eyeliner. Det hedder egentligt mikropigmentist, men jeg kalder det for permanent make-up, for det ved folk hvad er.

Tatoveringen ligger under huden mellem 0,3 og 0,5 mm inde, og ikke så dybt som en rigtig tatovering. Derfor forsvinder det også med årene. Man må nemlig ikke lave permanente tatoveringer i hverken ansigt eller på hænder.
– Jo yngre man er, jo hurtigere skal det friskes op igen.

Pia Hansen kører hos Massage og Velvære med gode priser i hele oktober måned.