”Man må tilpasse sig”, sagde ETKerteminde, og ændrede mødeform

0
212

ETKerteminde, den nye erhvervs- og turismeenhed i Kerteminde Kommune, har ikke indbudt til så mange fysiske kurser og seminarer som under normale omstændigheder, og det er der flere, der har lagt mærke til, fortæller Dorte Frandsen, som står i spidsen for den nye enhed.

– Flere har efterlyst, at vi kom på banen med tilbud om kurser og seminarer, som det tidligere har været tilfældet, men forklaringen er selvfølgelig, at vi har tilpasset os en virkelighed med Corona samt at vi er gået online.

– Situationen er derfor, at vi i det seneste halvår har udbudt en hel stribe gode tilbud som webinarer:

Nyt webinar om bæredygtighed

Netop nu har ETKerteminde sendt indbydelser ud til webinaret: “Webinar om bæredygtighed, med konkrete eksempler på brugen heraf.”

Det foregår den 9. december fra kl. 09.00 til  kl. 10.30, og der er tilmelding senest den 8. december kl. 13.00.

Webinarer, der allerede er afholdt:

Salg er sjovt, når det trænes, den 19. november.

Har du en grøn forretningsplan?, den 22. oktober.

Økonomi og jura, den 22. oktober.

Tre genveje til succes, den 22. september.

Din  virksomhed under Corona, den 19. maj.

Tips og tricks til en bedre bundlinje, den 11. juli.

Fordele og ulemper

— Webinarerne har afløst de fysiske møder, og et langt stykke hen ad vejen er online-møderne en god erstatning, siger Dorte Frandsen. – En oplagt fordel er jo, at deltagerne sparer den fysiske transport, og dermed en del tid. Men vi mangler, i nogen grad, de gode muligheder for at netværke på samme måde, som når man mødes ansigt til ansigt. Derfor træder webinarene ikke bare i stedet for de fysiske møder på længere sigt. Der kommer en tid efter Corona, og så mødes vi igen.

Turistchef Dorte Frandsen har, med ETKerteminde, taget konsekvensen af Corona, og er gået på nettet med de mange tilbud om seminarer og kurser. (arkivfoto)