Langeskov Handel: Det er en hård nød at knække

0
173

Anette Burchall, formand for Langeskov Handel, har masser af smukke blomster at tilbyde til de relativt få kunder, der kigger forbi i disse corona-tider. Foto: KJ.

Annette Burchall, formand for Langeskov Handel, og indehaver af Annettes Blomster på Grønvej, midt i Langeskov, er ked af situationen, og hun ved at en del medlemmerne i Langeskov Handel er nervøse lige nu.

– Der er jo slet ikke den trafik, der plejer at være. Mange føler en stor usikkerhed og de går  ikke ud og handler. I sidste uge var der et par dage, hvor der blev hamstret også i Langeskov: Det var jo supermarkeder og apotek det gik ud over, men nu er det faldet til ro.

– Vi mister jo alle en del omsætning i denne tid, og det er et tab, som vi ikke får mulighed for at vinde ind igen. Og der kommer jo nok til at gå lang tid, inden alt er normalt igen. Vi kommer til at mærke følgerne af denne krise længe.

Annette Burchall har ikke hørt om fyringer i detailhandlen i Langeskov  på grund  af coronakrisen, men hun forventer, at de fleste vil forsøge at reducere personalet så meget som  muligt.

– Jeg har selv sat gang i en adspadseringsordning, så vi er så få på arbejde som muligt, fortæller hun.

Annette Burchall glæder sig dog over, at der stadig er kunder, der finder vej til blomsterhandlen.

Der er ikke meget liv i Langeskov Centeret i disse dage. Foto: KJ

– Jeg håber, at mange vil være opmærksomme på at handle lokalt både nu og efter krisen. Det er vigtigt at støtte de lokale handlende.