Kertemindes borgmester udpeget til at trække vindere i gavekortskonkurrence

0
377

Hvorvidt det bliver iført en mexicansk sombrero, at Kasper Olesen søndag trækker vinderne i blandt de mange som har købt kampagnegavekort hos Kerteminde Cityforening vides ikke. Foto: Emil Andresen

Der har været en enorm interesse for Cityforeningens gavekortkampagne, ligesom interessen for at deltage i en konkurrence, baseret på køb af samme, har lagt foreningens sekretariat ned

Danskmexicaneren har givet sig til kende endnu engang. Denne gang har han kontaktet borgmester Kasper Olesen for at spørge ham, om han vil trække vinderne af de forskellige gaver, som den anonyme dansker har handlet hos byens erhvervsdrivende.

Den anonyme dansker, bosiddende i Mexico, og som skulle have været på ferie i Danmark – ja I kender ham jo alle efterhånden – henvendte sig allerede i sidste uge til borgmester Kasper Olesen med denne appel: Sidste tiltag i Kerteminde er en lodtrækning baseret på solgte gavekort fra Cityforeningen. Så nu er mit spørgsmål om du vil ‘blæse det lidt mere op’ ved at trække vinderne?

Og det ville borgmesteren selvfølgelig gerne og kvitterede med følgende svar: Tak for dit store samfundssind, det har været nogle helt fantastiske historier at læse i en svær tid. Selvfølgelig vil jeg være med til at blæse det op. Når du engang kommer til Kerteminde, må du sige til, så vil jeg gerne mødes med dig, selvfølgelig anonymt.

Responsen på Kerteminde Cityforenings gavekortskampagne har været helt ekstraordinær, og foreningen har i skrivende stund solgt over 900 gavekort á 500 kr. til en pris af kun 400 kr. Der har også været stor interesse for at deltage i konkurrencen, hvor borgere fra både Kerteminde, Odense, Årup, Nyborg, Ullerslev og Munkebo har lagt ind til flere lodder i form af købte gavekort i puljen.

Præmierne, der trækkes på søndag, er 25 x ispakker á 175 kr. til Vaffelhuset, 10 x tapasanretninger samt 3 x tapasfrokost for 2 personer hver til en værdi af 500 kr. fra Lulu’s Café & Boutique. Ligeså har den anonyme dansker været i kontakt med Kjavis.dk, og der er derfor også 3 x 1 års abonnement med i præmiepuljen.

Et ønske om at støtte de små selvstændige erhverv
Den anonyme dansker i Mexico har gennem de seneste måneder fået flere bekendtskaber i Kerteminde, der i starten så måbende til imens is, flødeboller og brunsviger blev delt ud på tværs af kommunen, men den er god nok, vor mand i Mexico findes og han har haft det sjovt med at agere glad giver, ligesom rigtig mange har haft glæde af hans store gavmildhed:  – Jeg havde regnet med ferie i Danmark fra midt april, som jo af gode grunde ikke blev til noget. Så jeg valgte at bruge mit feriebudget på at støtte små selvstændige – ikke kontant, men med at købe en vare og få samme leveret til andre som, så har haft glæde af det. Og ikke kun Kerteminde, men rundt omkring i landet, fortæller den anonyme dansker.

Og mon ikke vi får ham at se, når det engang bliver mulighed for at rejse på tværs af kontinenterne igen:  – Jeg skal nok kigge forbi Kerteminde, når jeg kan rejse igen og være sikker på at kunne returnere til Mexico hvor jeg har mit job, fortsætter han: – Det har jeg vist lovet en del af byens lokale butikker!

Vinderne i gavekortskonkurrencen trækkes søndag eftermiddag med hjælp fra borgmesteren, og vil efterfølgende blive lagt op på Kerteminde Cityforenings hjemmeside og Facebook-side, ligesom vinderne vil blive kontaktet direkte.
Konkurrence og gavekortskampagne løber til og med lørdag den 23. maj. Se mere info og læs om konkurrencebetingelserne på www.kertemindecityforening.dk