KB’s Steen Jensen er årets Fynske Fodboldleder

0
673

Kerteminde Boldklubs formand, Steen Jensen (th) vandt i aftes prisen som årets Fynske Fodboldleder ved DBU Award. Her ses han sammen med næstformand, Søren Eriksen (tv). Foto: Christopher Miller

Fyns bedste fodboldleder hedder Steen Jensen og er formand for Kerteminde Boldklub. Det står klart efter han i aftes vandt prisen som “årets Fynske Fodboldleder” ved DBU Award.

“Jeg er meget stolt og overrasket. Men mest stolt og glad”, forklarerede Steen Jensen, da KJ Avis talte med ham kort efter, han havde fået overrakt prisen.

Steen Jensen har sin daglige gang i Kerteminde Boldklub. Når man skriver om klubben, er det umuligt ikke at have mødt Steen Jensen. Det virker på alle i og omkring klubben, som om der hersker en helt oprigtig respekt omkring formanden.

Med Steen Jensen i spidsen har KB det seneste år også fået anlagt en kunstgræsbane, oplevet en stor tilgang af spillere og igen fået gennemført Kerteminde Cup for de yngste.

Netop derfor var han i aftes nomineret til prisen som årets Fynske Fodboldleder. En pris han altså endte med at vinde.

“Jeg er så glad for, jeg satte mig ned med min hustru for fire år siden, da jeg fik diagnosticeret Parkinsons syge og vi talte om, hvorvidt jeg skulle prøve at få fodbolden ind i mit liv igen. Det bakkede min hustru heldigvis op om og det er jeg usigeligt taknemmelig for”, fortsætter han.

På daværende tidspunkt manglende KB en formand. Steen Jensen holdt derfor et møde med næstformanden, Søren Eriksen. Sammen fandt de to ud af, de passede godt sammen i forhold til at udgøre ledelsen. Resten er historie og i aftes kom det synlige bevis på, de begge to traf den rigtige beslutning.

“Jeg er taknemmelig for det, KB og fodbolden har givet mig de sidste fire år. Jeg er så glad og stolt for denne pris. Det er jo en pris til hele Kerteminde Boldklub. Det skal vi huske. Men det var da rørende at få den overrakt til mig og at der står mit navn på den”, slutter formanden.

Du kan læse artiklen om Steen Jensen, da han blev nomineret til prisen på dette link: https://kjavis.dk/fredag-kan-steen-vinde-prisen-for-aarets-fynske-fodboldleder/