Firma stiller gratis biler til rådighed for sundhedspersonale

0
408

 – Mange udlejninger er blevet annulleret, og derfor vil vi nu gerne stille vores bilpark til rådighed for landets hårdtarbejdende sundhedspersonale

Udviklingschef hos Oscar Biludlejning Mehmet Kürsad Günes har lige nu travlt med at passe telefonen, hvor spørgsmålene omkring firmaets gratis udlejning til sundhedspersonale rundt omkring i Danmark skal besvares:

– Hos Egmose Marine Center har vi fem biler holdende, som vi gerne lejer gratis ud. Vi har sat tiltaget i gang med alle vores afdelinger, og vi har dedikeret 300 biler til tiltaget. Og eftersom den offentlige transport er presset, så mener vi at kunne hjælpe ved at stille vores biler gratis til rådighed, siger Mehmet Kürsad Günes.

Hos Oscar Biludlejning har man på det seneste oplevet rigtig mange afbestillinger. Derfor har man mange biler hjemme.

– Det vil vi nu gerne vende til noget positivt og hjælpe medarbejderne i sundhedsvæsenet, fortæller Mehmet Kürsad Günes. – Vi er stort set til stede i hele Danmark, og vi vil hermed gerne hjælpe med at passe på dem, som passer på os.

For at komme i betragtning til en gratis bil skal man ansøge via et ansøgningsskema her

Herefter matches kunden med den afdeling der passer bedst og hvad firmaet har af ledige biler.

Mehmet Kürsad Günes oplyser, at man skal være 25 år og selvfølgelig være ansat som sundhedsmedarbejder for at kunne opfylde kravene.

Tilbuddet gælder i første omgang frem til 8. april 2020 eller så længe tilgængelige biler haves, meddeles det.

Foto: Oscar Biludlejning