En hilsen fra GYMNASTIKFORENINGEN HINDSHOLM i disse Corona-tider

0
200

Foto: Hindsholm Gymnastikforening

Som medlem af bestyrelsen i gymnastikforeningen Hindsholm, får vi i disse tider mange forespørgsler til, hvordan vi tackler Corona-situationen, og der er mange medlemmer, som er bekymrede for, om holdene kan starte op som vanligt, skriver Hanne Klokker i denne hilsen fra Hindsholm Gymnastikforening:

Svaret hun kommer med er nej: – Holdene kan ikke starte op som vanligt, men de kan starte op med sprit-aromaen som vores tro følgesvend.

 – I bestyrelsen har der, forud for opstart, været lagt meget arbejde i forberedelser mht. retningslinjer, anbefalinger, og ikke mindst alternative muligheder i træningstimerne, således at især afstandskravene kan overholdes. Og det går godt.
Ligesom der har været vandpauser for børnene, er der nu også håndsprit-pauser, og børnene tager det med humoristisk sans.

– De fleste af vores voksenhold starter lidt senere op end børneholdene, og vi er i bestyrelsen bevidst om, at netop på disse hold, vil deltagelsen nok være mindre end vanlig – dels pga. voksne føler sig mere sårbare over for Coronavirus, men også fordi træningslokalerne for voksenholdene er mindre.

– Vi har stor respekt og forståelse for denne bekymring, og vi er åbne for diskussioner om problematikken. Vi ser på mulige løsningsforslag, f.eks. om træningen skal deles op eller lignende, men vurderingen må være individuel, afhængigt af deltagerantal på holdene.

– Vi har også fået flere forespørgsler til, hvordan økonomien i foreningen påvirkes, og om vi har fået kompensation for tabt indtjening. Svaret er her igen: – Nej, vi har ikke fået nogen form for kompensation, da vi er for lille en forening, og fordi vores tab i kroner-øre, har været begrænset i forhold til de store klubber.

– Men vi er en forening med en sund økonomi, som sikkert nok klarer os igennem Coronakrisen. Dog har vi mistet sidste års indtjening på opvisninger, men havde jo forberedt dem, så udgifterne havde vi allerede “investeret” i. Vi er realistiske om, at juletræsfesten muligvis ikke kan realiseres, og vi har en del ekstra udgifter til sprit.

– Desuden tåler vores redskaber meget dårligt sprit, så der er nok en del redskaber som må kasseres, når vi kommer på den anden side af Coronavirussens tilstedeværelse. Så vi må, i bestyrelsen, nok bruge lidt ekstra kræfter på tiltag, der kan give os en ekstra indtjening, og vi håber på positiv modtagelse af disse.

Hvis du har forslag til sådanne tiltag, må du gerne henvende dig til bestyrelsen. Det er også altid muligt at give et frivilligt bidrag til foreningen, ved at indbetale på kontonummer 1551-10483212 eller mobilpay 92966 – (korrekt med kun 5 cifre).

– Men vi er så heldige, at lokalbefolkningen spørger ind til os, og er bekymret for foreningens “helbred”. Det er dejligt, at vore medlemmer støtter op om de nye retningslinjer med et positivt sind, og vi er meget glade for de henvendelser vi får, om både bekymringer og anerkendelse.

Du kan stadig nå deltage på foreningens hold, og du kan læse nærmere om hvert enkelt hold på hindsholmgf.com.

Med venlige hilsner fra bestyrelsen, med ønsket om en rigtig god sæson!