Dele af detailhandlen lukker nu også i Kerteminde

0
746

Skønne billeder og film på tv og streaming er snart det eneste vi har tilbage. Foto: Leif Smith

Refning Poulsen, Butik Ilskov, Hermon E. og Svane lukker nu ned for deres fysiske butikker

Dette skulle egentligt have været en opdatering på hvordan detaillhandlen lige nu klarer sig igennem i centrum af Kerteminde, men med et opkald til Det Nye Refning Poulsen erfarer avisen, at personalet fra Hermon E. og fra Svane lige nu er samlet i butikken for at tale om hvorvidt de skal lukke fra efter fyraften i dag:

– Du kan ikke tale med Lotte, for hun er lige på vej hjem fra Thailand, fortæller Marianne fra Det Nye Refning Poulsen. Hun ringer tilbage 10 minutter efter at have drøftet sagen over telefonen med ejer af forretningen Lotte Theilgaard, der stadig har svært ved at sætte sig ind i hvad der lige nu foregår i Europa og i Danmark efter 14 dage i Thailand.

Marianne meddeler nu, at hun har fået carte blanche fra Lotte Theilgaard om at gøre, hvad hun mener der skal gøres:

– Vi lukker Refning Poulsen ned efter fyraften på en dag, hvor vi har solgt for 800 kr. meddeler Marianne, der også kan meddele, at Unik og Butik Ilskov også har valgt at lukke efter i dag.

– Vi vælger at lukke i minimum 14 dage, men det er jo svært at sige hvor længe det kommer til at vare. Lotte Theilgaard skal selv i karantæne i 14 dage, så indtil den 30. marts er der i hvert fald lukket.

Hos Tropica i Langegade meddeler man, at man gerne bringer ud. Indehaver Susanne Hviid siger: – Tropica holder åbent, men tager hensyn til coronavirussen. Vi bringer også varer ud, hvis kunderne ikke kan/må komme i butikken. De skal ringe på tlf 27 52 10 39 og aftale nærmere. Vi skal alle hjælpe hinanden og tage og vise hensyn.