Afviser SF’s krav: Socialdemokratiet bakker op om Kristian Hald

7
1034

En enstemmig socialdemokratisk byrådsgruppe besluttede på et gruppemøde i aftes at bakke op om Kristian Hald

Sebastian Nielsen (s)

Sebastian Nielsen, der er gruppeformand for Socialdemokratiet, har på vegne af byrådsgruppen udtalt, at gruppen bakker enstemmigt op om de siddende byrådsmedlemmer. Herunder Kristian Hald. Foto: Arkiv

I aftes holdt Socialdemokratiet et gruppemøde. Formålet med mødet var at diskutere, hvordan gruppen ville håndtere Alex Haurands (SF) melding om, at han ville tage det med i overvejelserne ved den næste konstituering, at han ikke kan kontrollere Kristian Hald.

Gruppeformand for Socialdemokratiet Sebastian Nielsen har på vegne af den socialdemokratiske byrådsgruppe sendt følgende kommentar:

“Socialdemokratiet har den 7. februar afholdt gruppemøde, hvor eneste dagsordenpunkt var at drøfte den i pressen omtalte henvendelse til Socialdemokratiets gruppeformand.”

Her henviser Sebastian Nielsen altså til artiklen i KJ Avis, hvor Alex Haurand efter seneste byrådsmøde angiveligt sagde til Sebastian Nielsen:

”Jeg kan styre Henrik Madsen (konservativt byrådsmedlem, red.), men jeg kan ikke styre Kristian Hald – det vil jeg tage med i mine overvejelser ved næste konstituering.”

Den artikel kan du læse her.

Truslen fik Alex Haurand tilsyneladende ikke noget ud af. Meldingen fra Sebastian Nielsen efter gruppemødet i aftes fortsætter nemlig:

“Det er alene Socialdemokratiet, der sætter den socialdemokratiske liste, og Socialdemokratiet bakker enstemmigt op om den socialdemokratiske liste”.

Dermed bakker gruppen altså også op om Kristian Hald. KJ Avis har været i kontakt med Kristian Hald. Han ønsker ikke at kommentere udmeldingen fra den socialdemokratiske byrådsgruppe.