Peter Allerup fra Mexico gjorde livet sødere for Kerteminde Kommune

0
988

Foto: RMJ

Trækningen af præmier på Cityforeningens gavekort blev i går sendt live fra Cityforeningens Facebook-side

Så skete det endelig – med over 1000 solgte gavekort til Cityforeningens gavekortkampagne var det søndag tid til at trække alle præmierne, doneret af en en mand i Mexico, som indtil søndag havde insisteret på at forblive anonym.
Han skulle have været på ferie i Danmark, men så kom coronakrisen, og i stedet valgte han at forsøde tilværelsen for rigtig mange borgere, især i Kerteminde Kommune.

Borgmester Kasper Olesen blev spurgt, om ikke han ville trække de mange vindere, og som sagt så gjort. Iført en ægte mexicanerhat kunne Kasper Olesen endelig også afsløre navnet på manden i Mexico, hvis navn er Peter Allerup.

– Han fortalte mig i sidste uge, at jeg søndag gerne måtte afsløre hans identitet, fortæller Kasper Olesen.

Trækningen fandt derfor sted i går på borgmesterens kontor hvor der også kom en personlig hilsen til Kerteminde fra danskmexicaneren, der selvfølgelig fulgte trækningen live:
– Med syv timers forskel passer det med morgenkaffen, så jeg skal nok følge med! Det vil jeg se frem til, meddelte han, og gav efterfølgende besked om at han havde nydt at se borgmesteren med mexicanerhat på.

Vinderne af alle de mange præmier kan ses på Kerteminde Cityforenings hjemmeside

Slået op af Kerteminde Cityforening i Søndag den 24. maj 2020