Ældre Sagen Langeskov-Munkebo bringer glæde i disse coronatider

0
330

Ca. 200 ældre i lokalområdet har på det seneste modtager en blomst fra Ældre Sagen. Foto: Louise Qaavigaq

I lokalafdelingen Langeskov-Munkebo har man valgt at bringe lidt glæde ind hos faste brugere og frivillige

En håndfuld frivillige med formanden i spidsen, har de sidste par dage bragt en blomsterhilsen ud til ca. 200 ældre i lokalområdet.

– I lokalafdelingen er vi evigt taknemmelige for vores engagerede frivillige og vores trofaste borgere, der fast benytter sig af vores aktiviteter, meddeler formanden for lokalafdelingen Louise Qaavigaq.

– Men der sidder også sårbare i vores lokalområde, som vi er i jævnligt kontakt med, og de har også fået en blomsterhilsen. Der er både behov for lidt trøst i disse svære tider, men der er også brug for lidt varme og venlighed. Og det er det vi prøver at illustrere med denne blomsterhilsen. At man ikke er glemt, selvom vi ikke lige kan ses, siger Louise Qaavigaq

– Men det havde ikke kunne lykkes, hvis det ikke var for Spar i Rynkeby ved at give os en meget favorabel pris på blomsterne. Det er vi meget taknemmelig for.

Det er dog ikke det eneste initiativ lokalafdelingen har i coronatiden, oplyser Formand Louise Qaavigaq: – Vi har, udover vores faste tryghedsopkald, ugentlig telefonkontakt til stort set alle vores faste brugere af vores aktiviteter. Derudover har vi it-hjælp via telefon, vi har hundeluftere i Munkebo.

– Siden dagen efter Danmark blev lukket ned har vi kunne tilbyde indkøbshjælp i hele vores lokalområde. Hvis man sidder som ældre og sårbar kan man kontakte os for at få hjælp til at klare indkøb af dagligvarer og medicin.

Man kan ringe  hver onsdag mellem 9-10 til:
Langeskov/Rønninge og omegn: Bjarne Christensen telefon 40130655.
Munkebo og omegn: Svend Åge Hansen telefon 51371617 Marslev/Holev/Bækskov/Birkende og omegn: Louise Qaavigaq telefon 91842488