40 nye boliger på vej på attraktiv beliggenhed: – Det er det helt rigtige for Kerteminde

0
1149

Tårup Strandpark danner rammen om et helt nyt kvarter i Kerteminde. Hans Andersen har solgt en udstykning til firmaet Nielsen & Nielsen Ejendomme, der har store planer med jorden. Det er resultatet af en endnu ikke offentliggjort handel.

Skærmbillede 2024 01 18 001030

Sådan ser planerne for de omkring 40 nye boliger på Tårup Strandpark 144 ud. Illustration: Sunke Arkitekter

“Jeg er sikker på, at det er det helt rigtige for Kerteminde”, siger sælgeren af jorden Hans Andersen

Det nye kvarter i Kerteminde, Tårup Strandpark, som Hans Andersen står bag, bliver markant større de kommende år. I en opsigtsvækkende handel har Hans Andersen nemlig solgt Tårup Strandpark 144 til firmaet Nielsen & Nielsen Ejendomme, der planlægger at bygge omkring 40 nye boliger på adressen.

– Der er en meget fin lokalplan fra 2008 for området, som giver et godt udgangspunkt for det areal, som vi har købt. Arealet er tæt på indkøbsmuligheder og naturområder, som er et aktiv for de kommende beboere. Området indgår i planerne for udvikling af vores ejendomsportefølje. Vi bygger boliger, som er moderne, velholdte og fremtidssikrede, hvor lejer kan blive boende, også som ældre. Boligerne skal indpasses arkitektonisk i det omgivende miljø, forklarer direktør i Nielsen & Nielsen Ejendomme Kim Jensen.

Da Nielsen & Nielsen Ejendomme præsenterede firmaets idéer for sælger af grunden Hans Andersen, var han heller ikke i tvivl om, at det var både den rigtige køber og det rigtige projekt.

– Efter flere år er det lykkedes at finde den helt rigtige køber og det helt rigtige projekt til grunden. Jeg er sikker på, at det er det helt rigtige for Kerteminde, forklarer han til KJ Avis.

Selv om der lige er opført et seniorbofællesskab på Strandkilen Nord i Kerteminde, så er et seniorbofællesskab også en mulighed i Tårup Strandpark.

– Lokalplanen udlægger området til tæt-lav bebyggelse, det giver mulighed for at bygge gode attraktive og bæredygtige lejeboliger, hvor arkitektur og indretning inviterer til tryghed og fællesskab. Vi har pt. ikke lagt os fast på, om det skal være boliger udelukkende til seniorer, det er én mulighed blandt flere, svarer direktør Kim Jensen.

Skærmbillede 2024 01 18 002300

Fra Tårup Strandpark 144 er der mulighed for at gå til både Kerteminde Nordstrand og til golfbanen Great Northern. Foto: Googlemaps

Fordi handlen netop er gået igennem, er tidshorisonten på byggeriet også svær at spå om på nuværende tidspunkt.

 Processen er i sin begyndelse, og vi har ikke truffet beslutning om, hvem vi skal anvende som samarbejdspartnere på projektet. Vi er, som en stor del af branchen, nødt til at tage højde for de finansielle forhold, og siden vi startede med at vurdere på arealet, så er renterne steget. Vi har også andre projekter på vej, og alle projekterne indgår i vores udviklingsplaner. Vi igangsætter projekterne efterhånden som der er de nødvendige ressourcer til stede, uddyber direktør for Nielsen & Nielsen Ejendomme Kim Jensen

Fra adressen Tårup Strandpark 144 er de ca. 500 meter til Kerteminde Nordstrand og 500 meter til golfbanen Great Northern