Vini Iuel kæmper for at bevare optimismen

0
552

Det kunne trods alt være endnu værre, siger Vini Iuel. (privatfoto).

Koncert og eventkalenderen for Anexet på Lundsgaard er spækket med mærkatet ’Aflyst’ eller ’Ny dato senere’. Alligevel er Vini Iuel optimist, for som hun siger ’Vi har vores gode helbred’, og det kunne da være endnu værre, men barsk det er det!

Med blødende hjerte har Vini Juel aflyst det ene store arrangement efter det andet i Anexet. Noget har der været arbejdet på i flere år, men der er ikke noget at gøre.

Enkelte arrangementer er det dog lykkedes at flytte. Det gælder fx koncerterne med Søren Huss (nu 14. november) og med Hush (nu 17. oktober). Lundsgaardløbet, der skulle have været afviklet den 4. april bliver i stedet gennemført den 5. september.

– Vi glæder os helt vildt til vi får normale tilstande igen, men samtidig tænker jeg på, at det jo ikke er givet, at der pludselig bliver givet ok til store arrangementer med mange mennesker igen.

– Noget der varmer os rigtig meget, er de mange positive tilkendegivelser, vi får fra lokalsamfundet. Der er heldigvis mange, der er glade for, at vi er her, og som krydser fingre, for at vi overlever.

– Sagen er jo desværre, at vi ikke kan bruge nogle af de mange hjælpepakker til kulturlivet. På mig virker det ærlig talt besynderligt, at man kun støtter, det der i forvejen får støtte.  Når man får noget op at stå på egen hånd, så er der ingen hjælp at hente.

Mange støtter økonomisk

Derfor glæder det Vini Iuel ekstra meget, at der er mange, der finder ind på Anexets hjemmeside og tegner medlemskab og dermed også støtter med kr. 150,-