Velkommen til Kerteminde, Jakob Ladegaard

0
833

KHs nye venstre back Jakob Ladegaard storspillede da Kerteminde sendte Stjernen hjem til Odense med et nederlag på 17 mål.

Img 4585

Jakob Ladegaard var banens bedste spiller, da Kerteminde slog stjernen 35-18. Foto: Peter Hougesen

Efter at have smidt en sejr i kampens sidste fem minutter i Rødekro, havde KH brug for en sejr for at holde trit med førerholdet fra Otterup.

Kerteminde var uden Rasmus Nissen, der havde fået karantæne efter sit stunt i Rødekro. Derudover var der flere spillere i truppen, der døjede med småskader. Så selvom dagens modstander fra IF Stjernen på papiret var en modstander, som KH nemt burde kunne slå, så var det ikke op en opgave Kerteminde kunne tage alt for let på.

I kampens begyndelse så det heller ikke ud til, at udeholdet besad de nødvendige kvaliteter til at volde KH problemer. Selvom Claus Baslund præsterede at få en, selv for hans standarder, hurtig advarsel efter bare 1 minut og 20 sekunder, så havde hjemmeholdet godt styr på dagens modstander.

Da Tobias Sivert gjorde det til 6-3 på straffekast efter ni minutter, så det ud som om, KH havde fuld kontrol over opgøret. Et minut senere fik Claus Baslund en to minutters udvisning. Selvom hjemmeholdet kom fint igennem undertalsperioden, så var det som om, det skabte lidt ubalance på holdet.

Derfor fik KH heller ikke udbygget forspringet, og da Stjernen reducerede til 11-10, virkede det som om det var en resultattavle fra et andet opgør, der var monteret i Kerteminde Idrætscenter. Hjemmeholdet var helt tydeligt det bedre mandskab. Det kunne bare ikke ses på resultattavlen.

Mod slutningen af første halvleg begyndte KH alligevel at trække fra. Da Jakob Ladegaard efter et fint gennembrud gjorde det til 15-11, så det igen ud til KH var i kontrol. De to hold gik til pause ved stillingen 15-12.

I anden halvlegs begyndelse kom hjemmeholdet flyvende fra start. Anført af banens bedste spiller Jakob Ladegaard og topscorer Tobias Sivert scorede KH fem mål i træk. Dermed bragte holdet sig foran 20-12 og gæsterne fra Stjernen så ud til, de ikke anede, hvad der lige havde ramt dem.

I defensiven gik KH i et 5-1 forsvar og med en Christian Lynggaard, der tog fra efter behag, blev enhver tvivl om udfaldet på opgøret udelukket tidligt i anden halvleg.

Da Stjernes træner fik en to minutters udvisning for brok, blev udeholdet nødt til at spille uden målmand. I det efterfølgende angreb blev skuddet reddet af Christian Lynggaard, grebet af Claus Baslund, der afleverede til Jakob Ladegaard, der scorede over en banelængde i det tomme Stjernen mål til 24-14. På det tidspunkt virkede ydmygelsen af udeholdet nærmest komplet.

Den ydmygelse fortsatte anden halvleg igennem og kulminerede da Stefan Brix med et arrogant vip fandt Tobias Sivert, der greb bolden i luften og fik scoret til 35-17 inden fødderne ramte jorden.

D’herrer Ladegaard og Sivert fik høvlet 21 mål ind tilsammen. 10 til Ladegaard og 11 til Sivert i sejren, der endte med 35-18.

Med sejren er KH fortsat på andenpladsen i 3. division bare et point efter Otterup. Næste opgave for Kerteminde bliver på torsdag 2. november kl. 20:15 når Team Nøs kommer på besøg.