Ukuelig kunst

0
282

Fra denne måneds udstilling. Foto: Kerteminde Kunstforening

Kerteminde Kunstforening er heftigt udfordret af Covid19. Foreningen er i bekneb for medlemmer, efter at udstilling efter udstilling har måttet aflyses. Lige nu går det ud over februar-udstillingen, hvor den lokale Birgitte Flarup skulle have udstillet sammen med Kirsten Munitsch Hesselager. Kunstforeningen giver imidlertid ikke bare sådan op.  Tværtimod er bestyrelsen klar med et udstillingsprogram for resten af 2021, og februar udstillingen kan opleves på nettet.

Oliemalerier og grafik lever helt sikkert ikke på samme måde på en computerskærm, som hvis billederne er hængt smukt op i Toldboden i Strandgade i Kerteminde , men nød lærer kunstforening at afsøge muligheder, og måske er der også noget positivt, ved at udstillingen via internettet rykker ind i stuen eller på kontoret i Kerteminde eller for den sags skyld i Kolding, Kuala Lumpur eller Køln.

Udstillingen er at se på Kunstforeningens Facebook side og på egen hjemmeside for toldboden kunst, og der er slet ingen åbningstid.  Der er kunst direkte til alle, der kan og vil 24 timer i døgnet.

Fra denne måneds udstilling. Foto: Kerteminde Kunstforening

Året i kunst

Ukueligheden kommer også til udtryk i et nyudgivet årsprogram:

Marts-udstilling. Anna Lindgren. Oliemalerier

April-udstilling. Nurith Maryam Lumer-Klabbers. Grafik

Maj- udstilling. Helle Scharling-Todd. Glas- og mosaikkunst.

September-udstilling. Lars Falkenberg. Strandabstraktioner. Grafik mm.

November-udstilling. Yoko Matsomoto, Vibeke Lindhardt og Katrine Ørnstrup.  Tekstilkunst.