Spil med i Kjerteminde Avis Cup i minigolf

0
113

Kjerteminde Avis kæmper en stadig kamp for at overleve, men mens det tidligere så dystert ud, er der lys i mørket netop nu, og vi forsøger ikke bare at lave den bedste lokale avis, men også at more os sammen med vores læsere – både abonnenter og dem, der nysgerrigt vil undersøge, om ikke de skulle blive det.

 

 

Uanset om man tilhører den ene eller den anden gruppe, eller man bare vil spille en sjov minigolfturnering, har vi et tilbud:

Deltag i Kjerteminde Avis Cup søndag d. 27. september på Kerteminde Minigolf.

Man kan spille sin runde (eller da gerne flere runder) når som helst i tidsrummet kl. 10-18. Rabatprisen er kr. 30 pr. runde, der ubeskåret går til driften af kjavis.dk (stor tak til Hans Kaas og Kerteminde Minigolf, som Kaas har 30 års jubilæum på).

To kategorier

Der bliver to kategorier:

  1. En individuel turnering, som samtlige indleverede scorekort deltager i. Vinderen får en pokal af større værdi som minde end som salgsobjekt, og der uddeles flere præmier ved lodtrækning.
  2. En holdturnering for hold, bestående af 3-4 spillere. Tre spillere tæller på hvert hold, og vi håber, at der bliver lavet glade, opfindsomt navngivne, hold. Faktisk udsætter Hans Kaas en isvaffel til hver spiller på det hold, der har det morsomste navn. Man kan lave familiehold, hold fra virksomheder, politiske partier, hold af kejthåndede, rødhårede, optimister, fiskere, sportsklubber, læseheste, tv-narkomaner, bysamfund etc. Selv fantasien sætter ingen grænser, og naturligvis stiller vi mindst et hold fra Kjerteminde Avis, og udfordrer jer alle sammen.

Vinderholdet får en lige så værdifuld pokal som den individuelle vinder, og der er præmier til alle spillere på de tre bedst placerede hold (dem vil vi da gerne have sponsorship til, så kom frit frem med de sjove præmier).

 

 

Tilmelding forud er ikke nødvendig, men vi vil da meget gerne høre om holddannelser, så send et par ord om jeres hold til:

novrup@post4.tele.dk