Skole for de yngste: Det bliver nemmere end sidst

0
256

Søs Løkke, skoleleder på Hindsholmskolen, vurderer, at det vil gå meget nemmere end sidst at åbne skolen op for elever igen på mandag den 8. februar. Nu har vi jo desværre prøvet det før, og vi har helt styr på, hvordan vi skal gribe det an, siger hun.

–Jeg glæder mig fantastisk meget, siger Søs Løkke. Der er næsten ikke noget værre end en rungende tom skole, men nu kommer der børn igen!

Hygiejne og andre forholdsregler mod smittefaren bliver ikke noget problem på Hindsholmskolen, fortæller Søs Løkke, – Men på en forholdsvis  lille skole som vores, hvor lærerne underviser på flere forskellige klassetrin, kan det blive en udfordring, at nogle lærere både skal undervise de yngste ved fysisk fremmøde på skolen og også have fjernundervisning på de ældre klassetrin. Men vi finder ud af det! lover skolelederen.

– På en skole og blandt de helt unge elever er det selvfølgelig ikke så nemt at holde den afstand, man anbefaler, men vi klarer det ved ikke at have aktiviteter på tværs af klasserne.

Cirka 15 % af eleverne på 0. til 4. klassetrin har haft nødundervisning og nødpasning på Hindsholmskolen i den seneste periode, men også for dem bliver det en god forandring fra næste uge. –  Nu bliver det jo hele klassen og alle deres kammerater de møder igen. Jeg er sikker på, at de glæder sig meget.

Skoleleder Søs Løkke glæder sig i denne tid for noget af det værste, hun ved er en rungende tom skole, fortæller hun (privatfoto).