Forpagtere er stoppet med øjeblikkelig virkning: Har taget ordrebogen med

0
1044

Siden 1. april sidste år har parret Kasper Meier Pedersen og Michella Larsen forpagtet Rønninge Forsamlingshus. For en uge siden blev samarbejdet med bestyrelsen dog afbrudt med følge af en tvist omkring en ordrebog

Skærmbillede 2023 11 21 133059

Bestyrelsen har foreløbigt set sig nødsaget til at indsamle alle bookinger manuelt. Foto: KJ Arkiv

Rønninge Forsamlingshus skal have nye forpagtere. For en uge siden stod det klart, at de hidtidige forpagtere Kasper Meier Pedersen og Michella Larsen stoppede med øjeblikkelig virkning.

Det skyldes ifølge bestyrelsesformand, Søren Pedersen, at der har været uoverensstemmelser mellem parterne. Hvad de går ud på, vil han dog ikke komme nærmere ind på.

Det er dog alvorligt nok til, at det forhenværende forpagterpar har valgt ikke at udlevere ordrebogen til bestyrelsen, lyder det fra Søren Pedersen.

Forsamlingshuset har tidligere mistet en ordrebog i sommers på grund af en brand i de tidligere forpagteres privatbolig.

– Vi har ikke kunnet få det til at fungere med dem, og det er så eskaleret nu. Vi står i hvert fald og skal indsamle alle bookinger forfra telefonisk, da de ikke har villet give os kalenderen. Så der er nogle bump lige nu, men det klarer vi, siger han.

Indtil der er fundet nye forpagtere er det også bestyrelsen selv, der står for driften af forsamlingshuset.

– Vi i bestyrelsen sørger for at driften fortsætter uændret, så folk kan holde de arrangementer, de har planlagt. Men vi håber da at kunne finde nogen hurtigt, så vi kommer til at annoncere for det hurtigst muligt, afslutter Søren Pedersen.

Kasper Meier Pedersen ønsker heller ikke at gå i detaljer omkring konflikten, men understreger overfor Kjerteminde Avis, at han ikke har nogen interesse i at beholde ordrebogen.

– Vi har ikke noget at bruge den til, og det ville også være urimeligt overfor kunderne at beholde den. Så lige nu venter jeg bare på at blive kontaktet af bestyrelsen, så de kan få den, siger han.