Nyt restaurantkoncept åbner i Langeskov på mandag: Burger – Pasta & Steakhouse

0
611

Mustafa Cevirici har købt caféen Hos Michael i Langeskov. Allerede på mandag åbner han ”Cafe Sura” i lokalerne. Konceptet er Burger – Pasta & Steakhouse og han er allerede klar med introtilbud.

Img 5371

Mustafa Cevirici åbner ny café i Langeskov i det, der tidligere hed café Hos Michael. Fra på mandag hedder den “Café Sura” og åbner som Burger – Pasta og Steak House. Foto: Peter Hougesen

Nogle gange går tingene hurtigt. Det er i den grad også tilfældet med Mustafa Ceviricis overtagelse af caféen ”Hos Michael” i Langeskov. Handlen mellem Tine-Nette Sortekilde og Mustafa Cevirici faldt endeligt på plads søndag og allerede på mandag åbner Café Sura.

Konceptet bliver noget helt andet, end det der har været tidligere. Der bliver samlet set færre retter at vælge imellem. Menukortet byder på burgere, pasta og steaks. Der vil dog stadig være snackkurv, nachos og børneretter.

– Jeg tror, det er vigtigt, at have færre retter, men så lave det så gennemført som muligt. Jeg kommer eksempelvis til selv at lave al min pasta. Jeg kommer også til selv at lave bøfferne til burgerne. Det har altid været vigtigt for mig, at jeg bruger de bedste råvarer. Derfor kommer jeg også til at købe alt det kød, jeg skal bruge, fra slagteren inde i Brugsen. Jeg tror også på, at det er vigtigt, at man handler lokalt, når man skal åbne et nyt sted, fortæller Mustafa Cevirici

Mustafa Cevirici har 28 års erfaring fra restaurationsbranchen. I de 16 af de år har han været selvstændig. De bedst tilgængelige råvarer har altid været et kardinalpunkt for ham. Uanset om han drev restaurant i Kolding Storcenter eller i Rosengårdscentret. Menukortet bliver derfor slanket, så der bliver fem forskellige burgere, tre forskellige pastaretter med henholdsvis oksefilet, tigerrejer og kylling og to forskellige bøffer, den ene oksefilet og den anden en hakkebøf. Burgerne kommer til at koste 119,-, men som introduktionstilbud kan de købes til 89,- hele april.

– Jeg håber, at borgerne her i Langeskov vil komme ind og prøve mine forskellige retter. Jeg er sikker på, at de kommer til at kunne lide min mad, men det kræver jo, at de har prøvet den. Derfor laver jeg introtilbud hele april måned på burgerne, der bliver anderledes end dem, der er blevet solgt indtil nu. Der bliver briocheboller, kalvebacon og hjemmelavede karamelliserede rødløg. Jeg kommer også til at have åbent hver dag fra 16-21, så der ikke er nogle dage, hvor der ikke er åbent. Så bliver stedet også frisket lidt op indvendigt. Så jeg håber, at kunderne vil tage godt imod det nye koncept og bære over med, at jeg også sætter akustikpaneler op, nye lamper og nye ting på væggene her i begyndelsen, fortsætter han.

Det nye koncept kommer også til at betyde, at der bliver satset på take away. Tilbuddene er delt op i tre: Go for 2 til 359,-, Familie på 4 til 599,- eller Venneaften til 699,-. Tilbuddene indeholder enten pastaretter med drikkevarer og snacks eller burgere med pommes frites, dip og sodavand.

Tine-Nette Sortekilde, der har haft caféen i lige knap to år, er glad for, at det lykkedes at lave en aftale med lige netop Mustafa Cevirici.

– Jeg er rigtig glad for, at det lykkedes at lave en aftale med Mustafa. Jeg synes, at det virker som et godt og lækkert koncept, han vil lave. Jeg skal i hvert fald selv ned og smage hans hjemmelavede friske pasta med tigerrejer. Jeg tror på konceptet i Langeskov. Så jeg er sikker på, at nogle af alle de dejlige kunder, der er kommet i caféen, mens jeg havde den, vil blive ved med at komme. Og mon ikke Mustafas koncept også trækker nye kunder til? Det tror jeg, siger hun til KJ Avis.

Selvom navnet, konceptet og indehaveren skifter, så forbliver telefonnummeret det samme. Det vil fortsat være 93955508.