Man kan blive noget så indebrændt af den Covid19!!

0
365

Sammen med nogle venner gav Mia Foged Holm Hansen udtryk for sine frustrationer over Covid19 på et billede, som de tegnede og malede.  (privatfoto)

13-årige Mia Foged Holm Hansen går i 7. klasse på Hindsholmskolen i Dalby. Sammen med nogle klassekammerater brugte Mia en bunden opgave til  på en kreativ måde at give udtryk for frustrationerne over Covid19.

– Vi forstår bestemt godt, at vi skal passe meget på, siger Mia. – Men samtidig synes vi, at det er ret irriterende! På billedet har vi en vulkan med i baggrunden. Den skal illustrere, at vi er ret indebrændte over situationen!

– Som det er nu har mine forældre valgt tre af mine venner, som jeg må være sammen med, men alle de andre må jeg undvære. Jeg bor i Munkebo og har mange venner både her og på skolen. Det vil være så dejligt, når der bliver lukket op, så vi kan komme i skole igen.

– I digtet på billedet har Mia og vennerne skrevet :

Foto: Emil Andresen

“Covid19 is killing me, and I must confess I hate Quarantine.Quarantine. I miss my friends, and  I am losing my mind. Give me a sign when it’s over. I go outside.”