Kommunens hjemmeside er ikke længere nede

0
120

Kommunens hjemmeside  er oppe at køre igen. Foto: Arkiv

Så er der atter forbindelse til kommunens hjemmeside

Der er formentlig mange forældre til de små børn, der efter påske skal starte vuggestuer, børnehaver og skoler, der gerne vil ind og se, hvad der sker omkring det. Hvordan de skal forholde sig m.m.

Det kan måske være årsagen til, at Kerteminde Kommunes hjemmeside blev lagt ned hele formiddagen. Og tilsyneladende var der også netproblemer andre steder i landet.

Kommunens omstilling har fået besked og fortæller, at der bliver arbejdet på sagen, og det tør siges. Alt ser nu ud til at virke.

Kjavis.dk har talt med lederen af daginstitutionsområdet, Inge Skov. Hun fortæller, at man endnu ikke har fået informationer om, hvordan den kommende åbning skal foregå.

– Vi har hele tiden haft løbende kontakt med Kommunernes Landsforenings kriseberedskab, som har fungeret superfint, og vi forventer, at vi i løbet af dagen får tilsendt de bekendtgørelser, hvor man fortæller os, hvordan vi skal forholde os i forbindelse med genåbningen af vores institutioner, og så snart vi har dem, går vi i gang, siger Inge Skov.