Klar til at hjælpe!

3
602

Thabet Aziz melder sig klar til at køre ærinder for medmennesker, der er i karantæne, eller som ikke kan lide at bevæge sig ud. (privatfoto)

Thabet Aziz, syrisk flygtning, der bor på femte år i Kerteminde, melder sig klar til at køre ærinder for medmennesker, der af den ene eller den  anden grund ikke selv kan bevæge sig ud i samfundet.

– Jeg har bil, og jeg har fri hver dag efter kl. 15.15, fortæller Thabet Aziz.

– Så kan man bare ringe til, mig på telefon 42 17 41 49. – Jeg tænker, at der fx kan være ældre mennesker, der er nervøse for selv at tage ud at handle og nogle er måske i karantæne. Han bor i Mellemleddet i Kerteminde sammen med sin kone og deres lille datter.

Thabet Aziz har gennemført en IGU-uddannelse og er nu ansat i LBH International i Kerteminde.

Thabet har et veludviklet hjælpe-gen  og har fx som en af de meget få mænd meldt sig som frivillig i Mødrehjælpens lokale afdeling.

– Det er kun nogle lørdage, siger han. – Så jeg kan sagtens hjælpe de fleste andre dage. Det vil kun glæde mig, hvis jeg kan give nogen en håndsrækning i en tid, der er rigtig svær for mange mennesker.