Kerteminde Kommune skal have ny kommunaldirektør

3
908

Tim Jeppesen skal fremover være programdirektør i
byudviklingsprogrammet ’Nakskov 2030’. Foto: RMJ

Kerteminde Kommunes kommunaldirektør skifter job

Tim Jeppesen har valgt at søge nye udfordringer og skal nu til at træde ind i rollen som programdirektør i byudviklingsprogrammet ’Nakskov 2030’. Dette efter seks år som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune. Tim Jeppsen tiltræder han stillingen som programdirektør for projektet ’Nakskov 2030’ 1. august 2020

– Det har været seks vanvittigt spændende år i Kerteminde Kommune, siger Tim Jeppesen. – Et samarbejdende byråd, en god økonomi og virkeligt dygtige og kompetente medarbejdere præger kommunen i dag. Jeg er stolt af det arbejde alle parter har lagt for dagen i de år jeg har været med, udtaler Tim Jeppesen.

– Jeg vil gerne sige tak til politikere, ledere, medarbejdere, virksomheder og frivillige jeg har samarbejdet med og vil gerne ønske Kerteminde Kommune god vind frem over, slutter Tim Jeppesen.

Borgmester Kasper Olesen beklager Tim Jeppesens afsked: – Tim Jeppesen har været et solidt anker i den proces, der har ført til Kerteminde Kommune i dag er en veldrevet kommune. Derfor er det med beklagelse jeg modtog beskeden om Tim Jeppesens jobskifte. Når det er sagt så vil jeg gerne på vegne af byrådet udtrykke et stort tak for samarbejdet og ønsker Tim Jeppesen al mulig held og lykke med de nye udfordringer. Når jeg ser frem, og det skal man jo, så konstaterer jeg, det en spændende kommunaldirektørstol der nu bliver ledig.