Kerteminde Cup er også aflyst

0
261

Der bliver ingen Kerteminde Cup i år. Foto: Arkiv

Det er med stor beklagelse, at Kerteminde Boldklub må aflyse et arrangement, der betyder rigtig meget for klubbens økonomi og for byens

 – Det er bare så ærgerligt. Det ville have været vores største stævne nogensinde. Men sådan er det bare. Sundheden kommer i første række, siger næstformanden i KB, Søren Eriksen. Foto: Arkiv

Årets Kerteminde Cup ville have været det største i KB’s historie. Aldrig nogen sinde er arrangementet blevet udsolgt så hurtigt. Det skete allerede i februar.

– Og det har vi aldrig prøvet før. Og desto ærgerligere er det, at vi nu er nødt til at aflyse, da vi jo helt klart er omfattet af reglerne om større arrangementer. Til sammen ville antallet af spillere og forældre have været næsten 2.000 mennesker. Så det er bare sådan en skam, siger næstformand i KB, Søren Eriksen, efter kort møde i styregruppen. Kort, fordi der jo ikke var så meget at diskutere.

Arrangementet udgør ifølge Søren Eriksen en god andel af klubbens indtægter.
– Men aflysningen truer ikke vores eksistens. Og smittespredningen ville have været for stor med alle de mennesker, der også ville færdes i byen, hvor de i årenes løb også har lagt mange penge. Så det er også et tab af indtægt for byens erhvervsdrivende, siger Søren Eriksen.

Han understreger, at det vigtigste for klubben lige nu er, at man ikke mister medlemmer. Klubben har pt. 450 medlemmer.
– Vi har jo ikke kunnet tilbyde fodbold i et stykke tid, men heldigvis er der ikke nogen, der har meldt sig ud. Hvis medlemmerne forsvinder, mister vi også tilskud fra kommunen, og så kan det gå galt, understreger Søren Eriksen.

Han lover, at alle får de penge, der er indbetalt til holdgebyr, forplejning og camping retur på deres konto. Der kan dog godt gå lidt tid.

– Jeg vil gerne sige, at uanset hvad, så er vi tilbage med Kerteminde Cup næste år. Og det bliver den 25.-27. juni, lover Søren Eriksen.

Aflysningen er også ærgerlig, fordi de penge, man ville have tjent på stævnet, skulle have været brugt til hjælp til indkøb af en kunststofbane, som er et stort ønske for klubben.

Det kommer til at tage længere tid nu at få det ønske opfyldt.