Jeg er dybt imponeret!

0
722

Forkvinde for Børn-, Unge- og Uddannelsesudvalget Jutta Nielsen (E) er imponeret over den måde, alle er gået til opgaven på.

Foto: Arkiv

Corona kom og lukkede alt ned – her iblandt  dagtilbud, skoler, aktivitetssteder og børn- og ungeafdelingen. I stedet blev hjemmeundervisning et nyt begreb, som både børn, lærere  – og forældre skulle lære at håndtere.

Nu åbnes der delvist igen. En ny opgave, som kan klares!

Og jeg er dybt imponeret. Imponeret over den måde, alle er gået til opgaven på.  Om det er direktion, chefer, ledere eller medarbejderne i front har alle knoklet på for at få det til at lykkes på allerbedste måde.

Det er/har bestemt ikke været nogen nem opgave. I en fart skulle der tages stilling til håndteringen af de mange nye og anderledes krav om værnemidler, håndvask, inddeling af børn i små grupper, overholdes af afstandskrav, men også at sikre en tryg hverdag for børn og forældre, sikre hvordan der tages ekstra hånd om de mest sårbare børn og unge og sidst, men bestemt ikke mindst – at skabe en spændende, lærerig og sjov hverdag på andre betingelser.

Det kan synes som en uoverkommeligt opgave. Ikke desto mindre er det præcis, hvad der er sket i alle afkroge af børn-, skole- og ungeområdet. Alle er gået benhårdt efter at løse denne enormt svære opgave på allerbedste vis. At opleve den handlekraft, vilje, iderigdom, samarbejdsevne og omstillingsparathed, som alle har udvist,  har været fantastisk glædeligt at opleve.

Vi må da bestemt have de allerbedste folk her i kommunen :o)

I fortjener alle stor respekt og en kæmpestor TAK.

 

Jutta Lundqvist Nielsen

Forkvinde for Børn-, Unge- og Uddannelsesudvalget.

Byrådsmedlem for Enhedslisten