Hvad sker der ved kajakhotellet?

1
1032

Tidligere Gittes Fiskehus og Jensens er ved at blive bygget om til et kajakhotel. Med hvad er nu det for et rockerhegn man er ved at bygge? Foto: RMJ

Nu havde vi lige fået skåret pælene omkring Melen til, og så sker det her!
– Der vil komme en hed debat, hvis der bliver lukket af, siger Jesper Hempler (SF), om Kajakhotellets nye hegn, der er ved at blive sat op ved Renæssancehavnen bl.a..

Det er ikke gået manges øjne forbi, at der lige nu bygges og sættes i stand ved det kommende kajakhotel langs havnefronten i Kerteminde. Men lige nu springer et hav af store massive hvide træpæle op af jorden: – Endnu en øjebæ, lyder det fra en forbipasserende.

Vi ringede derfor til formand for Natur-, Teknik- og Miljøudvalget, for at høre, hvem der mon har givet tilladelse til det:
– Stolperne har været højere end de er lige nu, og jeg tror de skal være max 180 cm, fortæller Jesper Hempler (SF), om hvad der begynder at ligne et rockerhegn. Han forsikrer os dog om, at der er en byggesagsbehandler inde over:
– Jeg har også spurgt mig lidt frem, og det er IKKE et rockerhegn, men der skal en form for glas eller plexiglas i, sådan at man kan kigge igennem, fortsætter han.

Men længere nede i detaljen er formanden ikke. – Jeg studsede da også noget, men jeg har fået af vide, at man skal kunne kigge igennem. Men det kan man da også diskutere, hvordan det så kommer til at se ud, men der er som sagt en byggesagsbehandler på. Jeg tror også er ville blive en hed debat, skulle det vise sig, at man lukker af. Men det tror jeg nu ikke der bliver.

– Jeg håber da det rettes til, så vi kan bevare udsigten over havnefronten, slutter formanden, som heller ikke vil være glad for et rækværk.