Havnefesten 2020 er aflyst – vi ses i 2021

0
382

Havneshowet som vi kender og elsker det. der var lagt i ovnen til noget stort i år, men det må altså vente til 2021. Foto: Emil Andresen

Og det er desværre ikke en aprilsnar denne gang

Formand for Havnefesten Preben Frets må kigge langt efter Havnefesten i år. – Vi glæder os til august 2021, hvor vi ses igen, siger han. Foto: Kerteminde Havnefest

We’ll meet again sagde den engelske Dronning Elisabeth på live-tv til briterne for nyligt, ligesom Vera Lynn sang det under 2. Verdenskrig, da unge mænd drog i krig og efterlod familier og kærester derhjemme. Så slemt er det heldigvis ikke endnu – men endog slemt nok, for i over 50 år har der været havnefest i Kerteminde, men i 2020 bliver der ingen festligheder på kajen i den lille by. Det er naturligvis Corona-situationen, som har tvunget arrangørerne til at aflyse og udsætte til 2021.

– Det er bare så bittert, udtaler formand Preben Frets. Lige netop i år havde vi fået sat et fantastisk program sammen. Havneshowet var tilbage med imponerende tiltag – blandt andet redningshelikopter, faldskærmsudspring,  dystløb og ikke mindst Harske Hubbi som konferencier. Men bare rolig, planerne er ikke glemt. De er lagt i skuffen, men bliver taget op til næste år, hvor vi vender stærkt tilbage.

Meget har man i den seneste tid måtte finde sig i, men at også Havnefesten kunne blive taget fra Kerteminderne, havde man nok alligevel aldrig ventet, og mon ikke der bliver drukket en gravøl eller to derude i de små hjem med beskeden om, at vi først ses på kajen med en kølig i 2021.

.