Great Northern Challenge 2020 aflyses og rykkes til 2021

0
177

De flotte baner på Great Northern, kommer ikke til at lægge græs til Great Northern Challenge i 2020. (Foto: Emil Andresen)

Golfturneringen Great Northern Challenge, som med stor succes blev afholdt første gang i 2019, udsættes til 2021. Udsættelsen skal ses i lyset af den nuværende situation omkring Covid-19, hvor Great Northern fortsat følger myndighedernes anbefalinger.

Sikkerhed og tryghed fremfor alt

På grund af Covid-19 har Great Northern besluttet at udskyde Great Northern Challenge til 2021 for at sikre spillere, gæster og frivillige optimale og trygge rammer for en uforglemmelig golfoplevelse.

Peer Rysgaard, CEO for Great Northern udtaler: – Great Northern Challenge handler om, at golfentusiaster mødes for at dele en fælles passion for golfsporten. Covid-19 har udfordret os alle sammen – ikke mindst i forhold til, hvordan vi omgås hinanden på en sikker og tryg måde.

På Great Northern har vi fra dag ét valgt, at tryghed og sikkerhed har højeste prioritet for vores medlemmer, gæster og medarbejdere. Det har det fortsat. Samtidig er Great Northern Challenge en stor del af vores DNA, som vi glæder os til at afholde igen. Men den nuværende situation gør desværre, at vi ikke ser det forsvarligt at afholde et arrangement af denne størrelse – hverken sundheds- eller oplevelsesmæssigt. Derfor vælger vi at rykke Great Northern Challenge til 2021.

Større ambitioner og præmiesum i 2021

På trods af omstændighederne, ser Great Northern med positive øjne på resten af 2020, hvor fokus ufortrødent vil være på at give de mange gæster golfoplevelser i international særklasse.

Planlægningen frem imod Great Northern Challenge 2021 er allerede i gang. En turnering som i 2021, vil blive endnu større end hidtil. Great Northern fordobler den samlede præmiesum, som yderligere understreger ambitionerne bag turneringen. Præmiesummen fordobles fra 250.000 danske kroner til 500.000 danske kroner.

Udover en fordobling af præmiesummen, arbejder Great Northern på at forbedre tilskueroplevelsen, at præsentere et slagkraftigt og inspirerende felt af professionelle spillere samt at bruge Great Northern Challenge som en platform, der skal sætte fokus på junior- og ungdomsarbejdet indenfor dansk golf i fremtiden. Datoer og yderligere informationer om Great Northern: