Gratis forældretræning online

0
176

Få ro på om morgenen. Foto: ADHD-foreningen

For at hjælpe forældre, som er pressede af ADHD i familien og corona-tiltagene, har ADHD-foreningen valgt at åbne op for KiK Nu! forældretræning til alle.

I ADHD-foreningen får de rigtig, rigtig mange henvendelser for tiden. Og de fleste drejer sig om, at det slider på relationerne, når børn med ADHD eller lignende vanskeligheder pludselig skal klare en hverdag uden rammer og struktur. At forældre føler, at de konstant er på overarbejde og har mere end svært ved at få den hverdag til at hænge sammen, der ikke længere er spor hverdagsagtig.

Og lyder det ikke, som hverdagen for mange familier nu? Jo, umiddelbart – men familier med ADHD har det ekstra og ekstrem svært.

– Vores ambition er at hjælpe så mange som muligt i denne tid, og derfor  åbner vi op for, at forældre kan deltage gratis på vores effektive, online forældretræningsprogram KiK Nu!, siger Camilla Louise Lydiksen, direktør for ADHD-foreningen.

– Familier kan nemlig have rigtig god gavn af de råd og redskaber, som de får her, særligt i denne svære tid.

Ved at åbne op for KiK Nu! bliver det nu muligt gratis at tilgå 11 KiK Nu! moduler gratis. Det bliver muligt at tage lige netop det modul, som familierne individuelt har mest brug for lige nu.

Så hvis familierne ikke har tid og overskud til at tage alle 11 moduler, så kan de tage de moduler, som giver mest mening for dem lige nu.

Baseret på de første danske forældretræningsprogram med dokumenteret effekt

KiK Nu! er baseret på det første danske program med dokumenteret effekt for forældre til børn med ADHD eller lignende vanskeligheder.

Det har blandt andet vist sig at give langt mere struktur og hverdagen mindre konfliktfyldt. Og det gør en stor og vigtig forskel, også lige nu.

Programmet består af 11 moduler á 20 minutters varighed, og tidligere deltagere beskriver det som nemt og let at gå til, og giver det meget flotte evalueringer.

KiK Nu! er støttet af Egmont Fonden, og pga. den ekstraordinære situation, kan forældre tilmelde sig gratis.

Interesserede kan deltage via prologios hjemmeside: https://www.prologio.com/courses/adhd-foreningen  Her skal de blot oprette en profil, og så er de i gang.

ADHD-foreningen håber, at der er mange forældre som vil få god gavn af dette tiltag.