Galleri Milo har sæsonåbning med fem kunstnere

0
126

I en ny udstilling i galleri Milo i Rynkeby deltager fem kunstnere. Der er fernisering på søndag den 24. maj kl. 11 til 16.

Galleriet har erhvervet en stor samling keramik af Ivan Angelov Panov fra Prag.

Plakaten for udstillingen. Illustration: Kirsten Milo.

Panovs keramik er rustikt med kreative detaljer, hvor gammelt metal, bl.a. bestik og håndtag, er integreret. Han har haft soloudstillinger i Dublin, Prag, Vejle og nu i Rynkeby. I 2006 åbnede han Ceramic Studio i Prag, en kunstskole for begyndere.

Ginette Wien med sine meget populære fabeldyr i keramik kan fortsat ses i Galleri Milo. Med i udstillingen er helt nye figurer med masser af humor og finurligheder.

Maibritte Allsands malerier er inspireret af det sanselige.

Maibritte arbejder i mange lag med akryl, collage, bejse, serigrafitryk og papir. Hendes kreativitet kommer fuldt ud til udtryk, når hun arbejder med lærredet. Maibritte maler især kvinder. Fine og gådefulde, hvor farverne er fint afstemt. Maibritte har i efterhånden mange år udstillet både herhjemme, og også i udlandet.

Joan Strøm er fra Odense og har malet i mange år. Joan søger hele tiden nye aspekter af processen og finder anderledes virkemidler som åbner op for nye udtryk. Hun har det bedst med at bibeholde det spontane og holder helst ikke fast i en bestemt stil, men hendes stil  kan nok bedst beskrives som figurativ abstrakt.

Kirsten Milos malerier er meget farverige. Hun finder det livgivende og positivt at bruge de rene klare farver i sine tulipanbilleder. Hun arbejder for tiden med det abstrakte udtryk, men motiverne er taget ud fra en tulipan. Det abstrakte har hun gået målrettet efter i mange år, og nu er det lykkedes. En stolt og glad Kirsten Milo leverede et smukt tulipanmaleri til årets Innovationspris 2019. Modtageren var en virksomhed i Langeskov.

Kirsten og Renè Milo glæder sig til at få besøg af mange gæster trods den vanskelige situation

Der er fernisering på udstillingen på søndag den 24. maj kl. 11-16.

Galleriet strækker ferniseringen over 5 timer, for at få bedre mulighed for at overholde myndighedernes retningslinjer. Gæsterne evd ferniseringen kan også  opholde sig uden for, så der kan holdes afstand. Som det er sædvane i Galleri Milo vil der være et glas og lidt mundgodt ved ferniseringen.  Der er fri entrè

Joan Strøm, billedkunstner fra Odense, maler figurativt abstrakt. Foto: Rene Milo.