Frygten for Coronasmitte aflyser nu Holmens Dag

0
263

Holmens Dag skulle i år have fundet sted i Martofte, men det er nu udsat til 2021. Foto: Emil Andresen

 – Det bliver desværre heller ikke i år, at Bertel Haarder får lejlighed til at lægge vejen forbi Hindsholm, meddeler formand fr Mesinge Lokalråd Steen Hjorth

Lige siden Holmens Dags spæde start for snart tre år siden har man ønsket at få Bertel Haarder med som taler ved arrangementet. I år var det endelig lykkedes da Bertel Haarder havde tid, men dagen er nu desværre aflyst:

– Vi havde ønsket at invitere Bertel Haarder til at dele ud af sine erfaringer om fællesskabernes betydning, lyder det fra den arbejdsgruppe, som ellers i nogen tid har været klar med programmet for den tredje udgave af Holmens Dag.

– Lokalråd/beboerforeninger på Hindsholm respekterer selvfølgelig udmeldingerne fra Myndighederne – og selv om samfundet netop i disse dage åbnes mere og mere, så tyder det ikke på, at forsamlingsforbuddet vil være ophævet den 6. juni, hvor Holmens Dag skulle have været afviklet, siger Steen Hjorth, som er talsmand for arbejdsgruppen.

Holmens Dag skal være den store positive årlige begivenhed for fastboende, sommerhusejere og øvrige gæster, så arbejdsgruppen har besluttet sig for en aflysning frem for at flytte dagen til efteråret, som man forventer vil være fyldt op med andre aktiviteter.

– Heldigvis har vi nu et program, som i store træk kan genbruges næste år, så det er helt klart vores mål, at den 3. udgave af Holmens Dag afvikles i Martofte i begyndelsen af juni 2021, lyder det fra arrangørerne.

– Nu trækker vi lige vejret og afventer udmeldingerne fra myndigheder, men vi håber meget, at der ikke skulle være noget i vejen for gennemførelsen af vort næste store arrangement, som er det årlige Høstmarked på Kirkepladsen i Mesinge.

Markedet afvikles første søndag i september – altså søndag den 6. september: – Vi håber at fødevareproducenterne og hr. og fru Hindsholm igen er klar til at møde op og præsentere de mange gode produkter, der produceres her på Hindsholm – og måske er der så mange sammensparede resurser, at endnu flere har lyst til at deltage i årets marked.