Find Livsglæde i februar med Kjerteminde Avis

0
353

Nu har du mulighed for at komme i skønt selskab med Nils-Peter Holm & Tage Krogh Nielsen og deres populære potpourri af Benny Andersen, PH og Oswald Helmuth! Foto: Svend Novrup

 

Find livsglæden frem sammen med Nils-Peter Holm og Tage Krogh Nielsen fredag den 28. februar i Kerteminde Amatør Teaters lokaler i Nørregade i Kerteminde

Otte udsolgte forestillinger på Rudolf Mathis i november – og selv om antallet af ’skønne aftener’ i 2019 var fordoblet, var det stadig lige svært at komme med. Det råder kjavis.dk nu bod på. Vi laver ikke lige så god mad som de gør hos Puk og Ursula på Dosseringen, men med hjælp fra SuperBrugsens delikatesseafdeling skal det hele nok gå alligevel!

Om forestillingen
Stemningen bliver intim under Kjavis.dk og Livsglæde.dk’s arrangement i KAT den 28. februar. Vi starter med en pølseanretning og herefter følger musikalsk underholdning, der byder på såvel humor som eftertanke og elegance, ikke mindst i de sammenkædende indslag, i samarbejdet mellem Nils-Peter Holm og pianisten Tage Krogh Nielsen.

Publikum får en sammensætning af 1/3 Andersen, 1/3 PH og 1/3 Osvald Helmuth. Blandet pænt, så der bliver en rød tråd, og så variationen er behagelig, når vi skal lige fra PH’s Lystsejlads, bedre kendt som ’To pilsnere i en snor efter en båd’ over ’Fandens Oldemor’ og store kærlighedshistorier, ikke mindst om Rosalina, til ’Fede tider’, hvor medlemmerne af 1970ernes kollektiv Maos Lyst er kommet på oldekolle uden at give afkald på de lystige tiders indslag, fx hash, nu også på recept.

Nils-Peter Holm viser charmerende og anekdotisk vej gennem visernes univers og understreger med enkelte rekvisitter og beklædningsdele. I øvrigt efter at have startet med Benny Andersens Novemberblues, der fortæller om forbandelsen ved at være født i november og stemplet som skorpion.

Tage Krogh Nielsen er en lydhør akkompagnatør, der også kan spænde sin harmonika på, når det kræves, og de to aktører supplerer smukt hinanden med godt humør og en fin dosis selvironi.

Sådan kommer du med
Aftenen er nu udsolgt, men man kan komme på venteliste til ekstraarrangement ved at give sig til kende på en mail til info@kjavis.dk

I samarbejde med Holm og Krogh Nielsen arrangerer Kjerteminde Avis 28. februar hos KAT i Nørregade en aften, doneret af netop Holm og Krogh Nielsen, hvor hele indtægten går til avisens drift.

Billetterne koster 250 kr. og er inklusive en lækker pølseanretning fra vores lokale SuperBrugsen samt brød fra Langegades Bageri. Billet er ekskl. drikkevarer, som kan købes på stedet.