Der var styr på vaccinationen

0
641

Jørgen Gräs blev til formiddag vaccineret i Kerteminde og det var han godt tilfreds med. Foto: RMJ

Jørgen Gräs var en af de heldige 400 som fik tid i Kerteminde – hustruen måtte senere på dagen omkring Nyborg for at få sin vacination.

400 ud af 20.000 på Fyn bliver i dag vaccineret i Kertemindehallen. En af de heldige der havde fået en tid var Jørgen Gräs fra Kerteminde, som vi fangede lige efter han havde fået sit første stik:

– Det er udmærket at kunne blive vaccineret her. Men min kone skal til Nyborg senere i dag for at få sin, fortæller han. – Det er lidt mærkeligt.

Havde der ikke været tider i Kerteminde havde Jørgen Gräs gladeligt taget i mod vaccinen et andet sted: – Jeg har tidligere haft tre blodpropper, så jeg var lidt spændt på det hele.

– Men det er foregået rigtig fint, fortætter han om at have observeret på tv hvordan vaccinationen foretages: – De trak ikke ud i stemplet på tv, så jeg, for at se om der kommer blod. Dette for ikke at stikke lige ind i en blodåre. Så det gjorde mig lidt nervøs, da jeg har et sårbart helbred. Men jeg blev vaccineret af en meget erfaren sygeplejerske, som var fuldt ud opmærksom på dette, og det var meget professionelt. Jeg følte mig godt behandlet, bekræfter Jørgen Gräs.

I den kommende uge skulle der gerne komme yderligere 400 tider til Kerteminde. Vi følger med her på Kjerteminde Avis.