De lokale ruter i Kerteminde Kommune kører ikke fra onsdag

0
213

De lokale busruter bliver ikke betjent fra og med onsdag den 18. marts. Foto: Arkiv

På grund af lukkede skoler  og stort set ikke andre passagerer  indstilles de såkaldte uddannelsesruter

På grund af coronavirus er skolerne i Kerteminde Kommune nu lukket. Da de lokale ruter i meget høj grad er planlagt, så de kan køre eleverne til og fra skole, indstilles de derfor.

Følgende ruter indstilles: 481, 482, 483, 484, 485, 489, 490 og 491.

Som alternativ kan man anvende Plustur og Flextur. Bestiller man Flextur ved at ringe til FynBus’ bestillingscentral, er det muligt at bestille uden at skulle overholde den normale bestillingsfrist på 2 timer.

Er du syg, eller formoder du, at du er smittet, skal du ikke rejse med Flextrafik.

På grund af den ekstraordinære situation giver FynBus mulighed for fuld refusion af en række billetprodukter. Du kan læse mere om, hvordan du gør på www.fynbus.dk/coronavirus.
På denne side kan man også holde sig opdateret på, hvordan coronavirussen påvirker den kollektive trafik generelt.

Baggrunden for lukningen af de lokale uddannelsesruter er, at der siden fredag morgen den 13. marts kun har været to passagerer i busserne.

Kommunen havde regnet med, at der ville være brug for transport til nødpasningerne på skoler og i daginstitutioner. Men der har som tidligere været skrevet, næsten ikke været nogle børn.

– Borgerne har åbenbart fundet andre måder at transportere sig på. Men er der familier, der kommer i bekneb med transport til nødpasning eller kritisk arbejde som følge af lukningen af busserne, kan man ringe på telefonnumrene 65151204/21267415. Disse telefoner besvares døgnet rundt siger direktør Claus Lade.