Corona Cup igen i Langeskov

0
384

Peter Wihan er god på et hurtigt orienteringløb, men i Corona Cup kommer det ikke an på farten. (privatfoto).

Peter Wihan, ivrig orienteringsløber, arrangerede i april et såkaldt coronaløb i Langeskov. Nu er han på banen igen med et løb i den kommende uge.

I april blev orienteringsløbet Corona cup en stor succes i Langeskov.  Op mod 100 deltog i løbet, og arrangøren Peter Wihan fik blod på tanden til at arrangerer endnu et løb. Det løber af stablen i denne uge.

Interesserede skal downloade kortet til løbet på Facebook på adressen ’Det sker I Langeskov’, eller de henter det i Cafe ’Hos Michael’, der er sponsor for løbet.

Peter Wihan lægger postene ud onsdag inden kl. 18 og tager dem ind igen søndag morgen. I det tidsrum kan man gennemføre løbet, fuldstændig når man har lyst. Der er med andre ord ikke en masse mennesker, der klumper sammen og starter på samme tid, og den enkelte kan gennemføre i sit eget tempo. I april var der flere familier, der gik turen i fællesskab. I alt deltog op mod 100.

Blandt dem, der gennemfører trækker arrangørerne lod om to gavekort til Cafe Hos Michael, spisestedet i Langeskov Centret. En tredje præmie er sat på højkant til et kreativt foto, gerne fra Corona Cup.

Bingo, Banko

Skoleelevernes bingoplade.

Denne gang indgår Corona Cup i en stribe aktiviteter, som overbygningen på Langeskov Skole bliver opfordret til at gennemføre.

Eleverne få en bingoplade med forskellige aktiviteter – løb, cykling, armbøjninger mm, som de kan prøve kræfter med i løbet af ugen. Hver gang de klarer en aktivitet krydser af på bingopladen, og forhåbentlig får de pladen fuld, inden ugen er omme.

I april forgik Corona Cup i området omkring Bakkegårds Alle i Langeskov sydlige del. Denne gang er ruten rykket ind i byen tættere på Langeskov Centret.

– Jeg har igen lagt vægt på at undgå svære områder, og så lægger jeg posterne sådan, at jeg er sikker på ikke at genere nogen, siger Peter Wihan.