Munkebo Kro Cup i bridge

På Kerteminde Bridgeklubs generalforsamling kunne formanden melde om medlemsfremgang i jubilæumsåret, hvor selve jubilæet var dyrt.

For første gang i en del år kunne Kerteminde Bridgeklubs formand Svend Novrup i sin beretning på generalforsamlingen melde om medlemsfremgang. Det skyldes en kombination af tilflyttere og par fra den bridgecafé, der i de seneste sæsoner har været en stor succes i samarbejde med Ældre Sagens lokale afdeling og med assistance fra adskillige af bridgeklubbens medlemmer.

Det har været en attraktion at spille i Kulturcenter Fjorden, som om sommeren tiltrækker spillere fra hele Danmark til Vinoble Grand Prix, og hvis overskud er med til at holde kontingentet i klubben på et rimeligt niveau. Der var også rekorddeltagelse 12 hold i det nordøstfynske bridgemesterskab, hvor det for tiden er sidste chance for at melde sig til 2019-udgaven.

Den årlige match med Munkebo blev efter et par års pause glædeligt genopfrisket og var meget jævnbyrdig, men blev vundet knebent af Kerteminde.

Også Munkebo Kro, Profil Optik, Clausens Efterfølgere, Langegades Bageri, Vaffelhuset og Pottekonen har støttet klubben i den forløbne sæson, og formanden roste desuden såvel medlemmer som bestyrelse for viljen til at samarbejde helt ned i de mindste detaljer, ligesom klubbens atmosfære er meget fin.

Sportsligt har Mette og Svend Novrup sammen med Nyborgparret Anne Thule – Olof Malmros besat 2. pladsen i FM for hold og er efter flere overraskende sejre nået til 6. runde i landspokalturneringen. Her bliver modstanderne et hold af flerdobbelte danmarksmestre, og så er det nok slut.

Hvert år uddeles en vandrepræmie til et medlem, der har udvist god klubånd og er af betydning for den gode stemning i klubben. Den blev i år tildelt Jens Petersen, og desuden blev der uddelt mere end 130 vinpræmier til præmietagerne i forårets turneringer.

Regnskabet, som kasserer Christian Martensen aflagde, viste et underskud på godt 9.000 kr. Størstedelen skyldtes fejringen af klubbens 70 års jubilæum, der var en stor succes på Munkebo Kro.

Formanden og bestyrelsesmedlem Jens Petersen blev genvalgt, mens Villy Emanuelsen afgik efter et år, og i hans sted blev Henrik Mohr valgt for et år. Emanuelsen har været en stor arbejdskraft med mange initiativer i årenes løb, så han blev stærkt hyldet af de 30 fremmødte.

Efter spisning og generalforsamling spillede man en turnering med tilfældigt trukne makkere. Den vandtes af Bodil M. Andersen – Svend Novrup 126 (75%) foran Birgitte Krüger – Christian Martensen 101, Mette Andersen – Preben Pendorff 96 og som delt 4 Ingelise og Villy Emanuelsen – Mogens Henriksen samt Henrik Mohr – Carsten Weisz 90. Middel var 84.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar
Indtast venligst dit navn her