Bliv hjemme og hold afstand – også i den kommende weekend

1
559

Fyns Politi ønsker alle en god weekend, hvor vi må holde sammen og passe på hinanden, ved at være hver for sig. Foto: Emil Andresen

Fyns Politi minder borgerne om at overholde anvisningerne om at holde afstand og opfordrer alle til at blive hjemme – også selvom vejret bliver dejligt i weekenden.

Det er snart 14 dage siden at borgerne i Danmark fik at vide, at de skulle undgå at være flere forsamlet end 10 personer og helst blive hjemme.

På Fyn er det i det store hele gået rigtig fint, og langt de fleste borgere i kredsen har forstået det vigtige budskab. Chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj siger:
– Jeg bliver oprigtig stolt over at borgerne på Fyn generelt er så gode til at udvise hensyn og respekt overfor deres medborgere. Mit store håb er, at man kan holde de gode takter – også her i weekenden, hvor vejret ser ud til at blive rigtig fint.

For Fyns Politi kommer weekenden til at handle om at være der, hvor fynboerne er, både så de kan føle sig trygge og for at holde øje med de – trods alt –  få borgere, som tager forbuddene knapt så alvorligt, som de burde.
Chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj siger:  – Vi har jo stadig ekstra patruljer på gaden, og vi kommer bestemt ikke kun i de større byer, men alle de steder, hvor vi kan se, at borgerne er.

Så husk det nu:

– Følg nu myndighedernes anvisninger

– Hold afstand. I øjeblikket er distance måske den største respekt

– Lad tankerne fare og rejse, men bliv derhjemme

Fyns Politi ønsker alle en god weekend,  hvor vi må holde sammen og passe på hinanden, ved at være hver for sig.