45-årig mand fra Kerteminde Kommune er afgået ved døden efter solouheld på motorcykel

0
3068

Føreren af den motorcykel, der kørte galt ved Ulriksholm slot lørdag aften, er død. Det oplyser Fyns Politi til KJ Avis.

Politiet (2)

Den 45-årige mand, der lørdag aften kørte galt på motorcykel, er nu død. Foto: Arkiv Emil Andresen

Lørdag kl. 21.16 så to vidner en væltet motorcykel på en mark ved Ulriksholmvej 108 mellem Kølstrup og Kerteminde. Da politi og ambulance ankom til stedet, havde de to vidner også lokaliseret føreren af motorcyklen og lagt ham i aflåst sideleje.

Fyns Politi oplyste at manden var i kritisk tilstand og derfor blev kørt til OUH. Han er nu afgået ved døden.

Fyns Politi oplyste mandag til KJ Avis, at de havde mistanke om, der var spiritus involveret i ulykken. Den 45-årige mand havde fået frakendt sit kørekort og motorcyklen var ikke indregistreret.

– Jeg kan bekræfte at den 45-årige mand, der lørdag aften var involveret i et trafikuheld på Ulriksholmvej, er afgået ved døden. Manden var fra Kerteminde Kommune og de pårørende er underrettet. Derudover har jeg ikke yderligere kommentarer, forklarer kommunikationsrådgiver ved Fyns Politi Mads Boel.

På baggrund af den alvorlige ulykke blev en bilinspektør tilkaldt, for at klarlægge hvordan ulykken er sket. Resultatet af den undersøgelse foreligger fortsat ikke.